CON-TEXT 2013/2014

indbydelse HJEM-1

Den 6 April 2013 var det vernissage på Silkeborg Bad för det nya CON-TEXT projektet. Gruppen har utökats med 8 nya konstnärer och har gått från de ursprungliga 25 konstnärerna som deltog 2009 till att omfatta 33 konstnärer 2013.

Hanne Matthiesen skriver följande om det nya utställningsprojektet:

”For øjeblikket er vi i gang med et nyt projekt med titlen:  hem : hjem: koti : heim : heima : angerlarsimaffik. Tematisk tager projektet udgangspunkt i begrebet “hjem”. Hvor og hvad er hjem og det at føle sig hjemme? Hvordan er sammenhængen mellem hjem og individ?

Hensigten er at udforske spørgsmål omkring identitet og tilhørsforhold.

Hver kunstner bidrager med (mindst) et værk (artists’ book), der reflekterer over emnet. Den enkelte vælger selvfølgelig helt frit sit udtryk. Det kan være konkret: som f.eks. at afbilde/ gengive (helt eller delvist) sit eget hus/ hjem/ bolig,  mere frit at filosofere over “hvor har jeg hjemme”, måske undersøge hvad eller hvor er “hjem” for mig? Er det det sted, jeg er vokset op? En bestemt egn/ lokalitet/ følelse/ huset min familie bor i, eller noget helt andet? Afspejler mit hjem en bestemt natur/ kultur/ nabolag? Hvilke værdier skal være tilstede, for at jeg føler mig hjemme. Hjemme er måske i virkeligheden slet ikke et konkret hus eller sted? Måske betyder det at “være hjemme”, helt enkelt at man er nærværende/ tilstede/ hjemme i sin krop/ sind?”

Texten kan läsas i sin helhet på CON-TEXT bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggare gillar detta: