Where did you go ???

rethinking prototype

Ja, det kan man ju undra för nu har det återigen gått alldeles för många dagar mellan uppdateringarna. Jag gick förvisso inte vilse i Knyppelland men jag fastnade där i ett par dagar. Det tog lite tid att färdigställa Critter så pass mycket att jag idag kan börja utforska möjligheterna med Arduino programmering och ljussensorer på Softlab idag.

…men…
Automatan då?

prototyping

Jo, jag tar med mig filerna ned till FabLab idag också. Det är alltid bra att ha med sig två projekt till de öppna onsdagarna på Sliperiet. Medan man väntar på sin tur till laserskäraren i FabLab så kan man passa på att arbeta vidare med det andra projektet i SoftLab. Så förutom att ta med mig Critter så gör jag nu ett sista försök att bli klar med min Automata.

Föregående onsdag testade jag att skriva ut i plexiglas. Laserskäraren var skinande ren men lite trött.  Trots hjälp från en av FabLabs mycket trevliga volontärer så missade jag ut på en inställning när jag skulle skriva ut så bara den ena av hjulhushållarna skars hjälpligt igenom plexiglasskivan medan den andra inte gick att få loss ur skivan utan att spricka. Ett nedslående resultat. Note to me: inställningar extra noga idag innan jag trycker start på den stora blå apparaten…

and burn

 

 

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: